המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הבצק ולשים עד שמתקבל מרקם חלק וצמיגי.
מניחים לבצק "לנוח" במשך 30 דקות.
מרדדים את הבצק על משטח חלק ומקומח.
קורצים עיגולים מהבצק באמצעות טבעת מתכת (רינג) בקוטר 8 סנטימטר.
מכניסים לקערית את כל חומרי המלית ומערבבים. מנקזים נוזלים.
מניחים כפית מהמילוי על כל עיגול בצק ומקפלים את העלה לשניים. מחברים את קצוות חצי העיגול לצורה של פרסה עד שייוצר מעין עיגול סגור.
מרתיחים מים עם מלח בסיר בינוני.
מוסיפים לסיר את הכיסונים ומבשלים עד שהכיסונים צפים. מוציאים אותם באמצעות כף רחבה מחוררת ומעבירים לקערה.
משמנים מעט את ה"דים סאם" על מנת שלא ידבקו.
יוצקים לקערית את שמן השומשום ואת רוטב הסויה ומערבבים.
אופן ההגשה: מניחים את ה"דים סאם" בכלי הגשה נאה ומקשטים את הכלי. מניחים ליד את קערית הרוטב, כך שכל סועד יוכל לטבול בה את הכיסנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0