המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את הרוטב: מערבבים את המרכיבים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
מכינים מילוי: קוצצים את עלי המנגולד ואת הבצל הירוק, ומוסיפים אותם לבשר. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ובודקים תיבול. אמור להתקבל טעם חריף מתוק.
מרתיחים מים בסיר ומניחים עליו כלי אידוי סיני או כל כלי אידוי אחר שברשותכם.
משרים את דפי האורז במים פושרים - הם מתרככים מיד.
ממלאים דים סאם: מניחים מלית כמה ס"מ משוליו של כל דף אורז. מקפלים עליה את הדף מימין ומשמאל ומגלגלים. (כמו סיגר)
מניחים את דפי האורז הממולאים בכלי האידוי. טיפ קטן: עדיף לשים אותם על מצע של חסה או כרוב כדי למנוע את הידבקותם לכלי האידוי.
מאדים במשל 10-7 דקות (תלוי בעובי מילוי דפי האורז).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0