המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לסדר את הדלעת בתבנית אפיה.
בקערה להניח את הבצל ואת כל שאר המרכיבים, לערבב ולצקת הדלעת.
לעסות מעט את הדלעת כך שהיא תספוג את התבלינים, לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום גבוה של כ-200 מעלות ל-30 דקות.
להסיר את נייר האלומיניום ולהמשיך לבשל עוד 30 דקות עד שהנוזלים נספגים והדלעת רכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0