המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את החמאה לקוביות ומניחים במעבד מזון, מוסיפים רבע כפית מלח, תיבלונים בזיליקום, מעט גרידה מקליפת הלימון ואת המיץ. מפעילים עד שמתקבלת חמאה חלקה. מגלגלים בנייר פרגמנט ומניחים במקרר. לפני ההגשה פורסים.
מבקשים ממוכר הדגים להכין פילה. את פילה הדגים מטגנים במחבת טפלון חמה, 4 דקות מצד העור.
הופכים את הדג ומטגנים מהצד השני 3 דקות.
מניחים בצלחת עם תוספות ועל כל פילה דג מניחים בזמן ההגשה פרוסה מחמאת התיבלונים בזיליקום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0