המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל לקוביות קטנות.
מחממים כף שמן זית, ומאדים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את שיני השום ואת הבשר. מפוררים אתו במחבת.
מוסיפים את התבלינים, רוטב הבסיס ולבסוף את החומץ.
שמים בקערה עמוקה מים חמימים, ומניחים את דפי האורז בתוכה, עד לריכוך.
לאחר מכן מניחים על מגבת. שמים מילוי של הבשר בשליש העליון של הדף, מכניסים את שולי הדף פנימה לאמצע, ומגלגלים.
מניחים על הקצה שידבק. יש אפשרות לטגן. יוצא כמו סיגר מעולה, ואפשר לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה.
מגישים לצד סלט ירקות ישראלי. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0