המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את ההודו, ומטגנים במחבת עם שמן. מוציאים מהמחבת.
באותה מחבת מטגנים את הבצל, השום והפלפלים.
מחזירים את ההודו ומוסיפים רסק ומים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים תיבול במידת הצורך ואת הפטריות.
מגישים על מצע אורז לבן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0