לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
חוצים את תפוחי האדמה ל-2, לאורכם, וכל חצי ל-3 סירות.
מערבבים את הסירות עם שמן, מניחים בשכבה אחידה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים כ-40 דקות, עד שהסירות עשויות וזהובות.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים שום, ג'ינג'ר ורוטב צ'ילי מתוק, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הסירות למחבת, ומקפיצים בתערובת, עד שהן הופכות למזוגגות.
מקשטים בבצל ירוק ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0