המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מעט שמן בסיר גדול, מוסיפים חומוס ושעועית (אין צורך להשרות), ותפוחי האדמה.
יוצקים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
מוסיפים תבלינים ומערבבים.
מעבירים את האורז לשקית קוקי, מוסיפים כוס מים רתוחים ותבלינים לפי הטעם: מלח, כורכום ואבקת מרק עוף. סוגרים את השקית ומניחים מעל תפוחי האדמה.
מעבירים את החיטה לשקית קוקי, מוסיפים שתי כוסות מים רותחים ושתי שיני שום בקליפתם. מוסיפים לפי הטעם: פפריקה, מלח ואבקת מרק עוף. סוגרים את השקית. מניחים ליד השקית אורז.
מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כחצי שעה, עד שתפוחי האדמה רכים.
לפני שמכניסים לתנור לכל הלילה, מוסיפים את הביצים.
מעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש לכ-100 מעלות למשך לילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0