המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת סלט קולסלאו שומשום - מערבבים יחד את הכרוב, גזר, פלפלים צ'ילי, כוסברה קצוצה מיונז, חומץ טבעי, מלח ופלפל, ומשלימים טעמים.
להכנת ספייסי מיונז - טוחנים יחד את המיונז (1/2 קילו), לימון סחוט, טוגרשי וכוסברה קצוצה.
להרכבת ההמבורגר - צולים את ההמבורגרים במחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני, 2-3 דקות מכל צד.
חוצים לחמניות ומרכיבים שכבות של המבורגר, מיונז וסלט. אפשר להוסיף ירקות ועשבי תיבול טריים לפי הטעם. מגישים עם תוספת אהובה כמו צ'יפס. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0