המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הקמח שמרים, הסוכר, המלח, השמן והביצה ולשים את הבצק.
כ -10 דקות לשים עד שהבצק מתאסף ובנגיעה הוא מעט דביק.
נותנים לבצק לתפוח.
לשים שוב ומכניסים לסיר של גחנון אבל גבוה.
מורחים את הסיר במרגרינה בנדיבות ומתפיחים שוב.עד שהבצק מגיע כמעט למכסה של הסיר.
מכניסים לאפייה לתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך שעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0