המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים בערך 2-3 כפיות מלח, זה חשוב מאוד כדי שהפסטה תוכל לקבל בצורה טובה את הרוטב.
ברגע שהמים מבעבעים מוסיפים את הווזוביטו ומבשלים לפי הכתוב על השקית.
במחבת נפרדת שמים את החמאה ושמן הזית עד שהחמאה נמסה. מוסיפים את קוביות הדלעת עם מלח ומטגנים עם מכסה סגור עד לריכוך של הדלעת.
ברגע שהדלעת התרככה מוסיפים את השום ומערבבים למשך דקה. מוסיפים חצי כוס מים עד כוס מים שלמה ממי הבישול.
בבלנדר מוט טוחנים את הדלעת היטב עד מרקם חלק אם סמיך מדי מוסיפים עוד מים. מחזירים את הרוטב הטחון למחבת ומוסיפים מרווה ופלפל שחור גרוס.
מוסיפים אל הרוטב את הווזוביטו המוכן ומערבבים עד לספיגת הרוטב בפסטה. בצלחת גדולה שמים את הפסטה יחד עם בוראטה, אגוזי לוז קלויים ומרווה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0