המתכון הזה נוצר עבור 13 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הפלפלים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים בחום מקסימלי עד שהפלפלים מתחילים להשחיר. בפלפלי שושקה הקליפה ניתקת מהפלפל בעצמה בשלב זה. אם משתמשים בפלפלים אחרים קולפים ביד.
מערבבים את הגבינות, הביצה והפלפל השחור לתערובת אחידה.
מניחים לפלפלים להצטנן מעט ואז עושים חתך לאורך כל פלפל ושולפים ממנו את הזרעים (בלי לנתק ממנו את הראש).
ממלאים כל פלפל בעדינות בשתי כפות מתערובת הגבינות וסוגרים מחדש.
מסדרים את הפלפלים הממולאים בצפיפות בתבנית פיירקס ששומנה במעט שמן זית. מפזרים מעל את פירורי הלחם.
אופים במשך 45 דקות בחום בינוני. מגישים חם או פושר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0