המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים לתוך סיר חלבי את השמנת והאשל, מערבבים היטב היטב ומוסיפים את הקמח. ומערבבים כדי שלא ייווצרו גושים.
מוסיפים קורט מלח ויוצקים את המים, מניחים על הגז בלהבה גבוהה וממשיכים לערבב, עד רתיחה (זהירות שלא יגלוש).
מנמיכים להבה ומבשלים תוך ביעבוע 10 דקות.
מתבלים עם סחוג תימני ומעט סמנה מטפטפים מעט לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1