המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים היטב את הזיתים, מעבירים למסננת ומערבבים עם מלח גס.
שמים במסננת ומכסים . מניחים מעל משקולת של 4-5 ק"ג.
מערבבים במשך שבוע מעט את הזיתים, ומכסים.
לאחר שבועיים מעבירים לקערה, ומכסים במים רותחים 10 דקות.
מסננים את הזיתים, מערבבים היטב בקערה עם שמן זית, מיץ לימון ופלפל חריף.
מעבירים את הזיתים והנוזלים לכלי זכוכית או צנצנת אטומה, ומניחים במקום קריר לשבועיים.
לאחר שבועיים, אפשר לפתוח את הצנצנת, לאכול וליהנות :) בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0