המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבדים את כל החומרים יחד, חוץ מהמלח (את המלח מוסיפים בסוף על מנת שלא ייגע בשמרים), עד שהבצק מתאחד (הבצק דליל וזה בסדר).
מתפיחים כשעה.
מחממים שמן בסיר עמוק, ומעבירים בעזרת 2 כפיות את הבצק ככדור קטן אל תוך השמן (יש להקפיד שהשמן יהיה חם בכניסה, ומנמיכים את הגז על מנת שיתבשל מבפנים).
בסיר קטן מצרפים את כל חומרי הרוטב, עד שהסוכר נמס והמרכיבים מתאחדים.
מיד אחרי הטיגון, מכניסים את הסופגניות לסירופ. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1