המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרוקנים את החלק הפנימי (יחד עם הגרעינים) של החבושים בעזרת כף פריזאית כך שמתקבלות "קעריות" חבושים בעובי של כ-1 ס"מ.
מערבבים את חומרי המילוי, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מכינים מהתערובת 12 קציצות. ממלאים כל חצי חבוש בקציצה ומהדקים.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
שמים את חצאי החבושים הממולאים בתבנית חסינת חום בתנור, יוצקים עליהם את הנוזלים, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות כ-30 דקות.
מנמיכים ל-160 מעלות ואופים עוד כ-90 דקות.
לפני ההגשה, מפזרים מעל גרגירי רימון.
גיוון: אפשר לוותר על החבושים ולהכין קציצות - במקרה כזה יוצרים קציצות מהתערובת ומבשלים בסיר עם הרוטב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0