המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים את הביצים לתוך קערה.
מוסיפים את הגבינה, שום, פלפל, מלח וחלב, וטורפים לתערובת אחידה.
ממיסים את החמאה על להבה בינונית ושופכים את תערובת הביצים אל המחבת.
אחרי דקה הופכים את החביתה לעוד 1/2 דקה ומוציאים את החביתה.
מטגנים את פרוסות הלחם על המחבת 2 דקות. אם משתמשים בלחמניה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), חוצים אותה ומטגנים אותה.
מניחים את החביתה בין 2 פרוסות הלחם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0