המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון ומערבבים עד לקבלת עיסה עם קצת גושי תירס.
מחממים שמן במחבת, רצוי במחבת טפלון, ומטגנים את הבלילה בצורת חביתה או קציצות קטנות עד לקבלת גוון חום בשתי הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0