המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה או במערבל עם וו לישה, מניחים את הקמח, המים והשמרים. מערבבים קצת, מוסיפים את שאר החומרים ולשים היטב. אם הבצק דביק, מוסיפים כף קמח בכל פעם עד שהבצק נעים למגע. לשים עוד מספר דקות. *ניתן להשתמש ב-3 כפות שמרים טריים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מניחים לתפוח, כשעתיים.
מכינים 10 כדורים קטנים מהבצק בידיים מקומחות, מכסים בניילון ושומרים במקרר, ואם ממהרים במקום חמים.
מחממים את התנור לחום הכי גבוה.
מכינים על שולחן גדול 3 4 תוספות לפיצה, מה שבא: פטריות, בצל, גרגרי תירס, עגבניות פרוסות, פלפל ירוק, טונה, גבינה בולגרית, זיתי חרוזית, חצילים קלויים או אורגנו אבל הכי חשוב: רוטב פיצה פרפקטו.
מפזרים קמח לרידוד ומערוכים אמיתיים או מאולתרים. כל אחד לוקח כדור ומרדד עם מעט קמח, אחר כך מניחים על תבנית מקומחת.
מורחים רוטב אם רוצים, מקשטים ומפזרים תוספות, בלי להגזים...
אופים בתנור חם מאד כמה דקות ומחזירים ליוצר הפיצה, אחרי שמצטנן מעט.
כמובן אותו סידור, רק על חצאי פיתות פתוחות לרוחב, והילדים נהנים לא פחות!!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0