מניחים את חזה הודו על פיסת נייר אלומיניום גדולה שאפשר לכרוך סביבו.
שלב 3
0 דקות
יוצרים בבשר החזה חתכים קטנים, כמו חריצים, בעזרת סכין צרה וארוכה.
שלב 4
0 דקות
מכניסים לתוך כל חריץ חצי שן שום. במהלך האפייה השום יתבל ויעשיר את טעם הבשר.
שלב 5
5 דקות
בקערית קטנה מערבבים את שמן הזית (ניתן להמיר אותו במאה גרם מרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והתבלינים, עד שנוצרת מעין "משחה".
שלב 6
0 דקות
מושחים את הבשר, מכל הצדדים, בתערובת התבלינים וסוגרים את נייר הכסף.
שלב 7
0 דקות
מניחים את הנתח על תבנית אפייה ומכניסים לתנור מחומם. אופים כעשר דקות, מורידים את הטמפרטורה ל-170 מעלות ואופים כשעה נוספת.
שלב 8
0 דקות
מוציאים מהתנור, פותחים את נייר הכסף (זהירות מהאדים החמים) ומניחים לצינון כרבע שעה.
שלב 9
0 דקות
פורסים את החזה לפרוסות בעובי הרצוי, ממש כמו פסטרמה.
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור ל-250 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
מניחים את חזה הודו על פיסת נייר אלומיניום גדולה שאפשר לכרוך סביבו.
שלב 3
מתוך
9
יוצרים בבשר החזה חתכים קטנים, כמו חריצים, בעזרת סכין צרה וארוכה.
שלב 4
מתוך
9
מכניסים לתוך כל חריץ חצי שן שום. במהלך האפייה השום יתבל ויעשיר את טעם הבשר.
שלב 5
מתוך
9
בקערית קטנה מערבבים את שמן הזית (ניתן להמיר אותו במאה גרם מרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) והתבלינים, עד שנוצרת מעין "משחה".
שלב 6
מתוך
9
מושחים את הבשר, מכל הצדדים, בתערובת התבלינים וסוגרים את נייר הכסף.
שלב 7
מתוך
9
מניחים את הנתח על תבנית אפייה ומכניסים לתנור מחומם. אופים כעשר דקות, מורידים את הטמפרטורה ל-170 מעלות ואופים כשעה נוספת.
שלב 8
מתוך
9
מוציאים מהתנור, פותחים את נייר הכסף (זהירות מהאדים החמים) ומניחים לצינון כרבע שעה.
שלב 9
מתוך
9
פורסים את החזה לפרוסות בעובי הרצוי, ממש כמו פסטרמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0