המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את חזה ההודו לקוביות בגודל 2x2 ס"מ ומשרים באבקת הקארי והיין כחצי שעה.
בינתיים, קולפים את תפוח העץ והבצל וחותכים לקוביות קטנות.
ממיסים את המרגרינה במחבת רחבה על להבה בינונית, ומטגנים בה את קוביות תפוחי העץ והבצל חמש דקות.
מוסיפים למחבת את קוביות ההודו, מערבבים וממשיכים לטגן כרבע שעה נוספות.
מערבבים היטב את הדבש, המים ומרק תיבול ומוסיפים בהדרגה למחבת. מתבלים במלח ובפלפל שחור, ומערבבים בעדינות.
מנמיכים את הלהבה ומטגנים כעשר דקות נוספות. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0