המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מערבבים את כל המרכיבים למרינדה. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
מוסיפים את פרוסות חזה העוף, מערבבים היטב, עוטפים בניילון נצמד ומשרים 120 דקות במקרר.
מחממים מחבת פסים, או מנגל, וצולים את נתחי העוף כ-3 דקות מכל צד עד שהתבשלו לחלוטין.
מגישים מיד בליווי תפוחי אדמה צלויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0