המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל המרכיבים לבלילה, למעט רצועות העוף ומניחים בצד לעשר דקות.
טובלים את רצועות העוף בבלילה ומטגנים בשמן חצי עמוק עד שהן מקבלות גוון זהבהב.
מגישים עם טחינה מקושטת בפטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0