המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסדרים את נתחי העוף בתבנית בשכבה אחת. מערבבים את כל מרכיבי המשרה בקערה, יוצקים על הנתחים ומורחים מכל הצדדים. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לשעתיים עד יממה.
כשעה לפני הצלייה, מוציאים את העוף מהמקרר. מכינים את הפתיתים לפי ההוראות שעל האריזה.
מחממים מחבת פסים יצוקה מברזל, משמנים במעט שמן זית ומטגנים את הסטייקים משני הצדדים עד לדרגת הצלייה הרצויה.
מגישים חם על פתיתים אפויים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0