המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את חזה העוף לפיסות קטנות ומעבירים לקערה.
מערבבים בקערית קטנה 6 כפות רוטב סויה, כף דבש וכף קורנפלור.
יוצקים את הרוטב לקערת העוף, מערבבים היטב ומשרים 30 דקות.
מחממים שמן במחבת. מעבירים פנימה את העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהעוף משנה את צבעו. אחרי שלוש ארבע דקות טיגון מוציאים לקערה.
פורסים את שיני השום ופלפל הצילי, ומקפיצים במחבת. נזהרים לא לחרוך.
מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים עוד. מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים עוד 2 כפות רוטב סויה ומערבבים היטב.מגישים עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0