המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את חזה העוף במשרת סויה, דבש, מלח ופלפל למשך שעתיים לפחות במקרר.
מקפיצים את הירקות ומוציאים מהווק.
מקפיצים את רצועות העוף ומוציאים מהווק.
משחימים את הפתיתים בווק עם מעט שמן, ומוסיפים מים עד לכיסוי הפתיתים. מבשלים על אש נמוכה עד שהפתיתים עשויים.
מוסיפים בחזרה את הירקות וחזה העוף, ומקפיצים יחד למספר דקות ומגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0