המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצל, ומזהיבים בשמן במחבת.
קוצצים את חזה האווז המעושן, ומוסיפים למחבת.
קוצצים את השזיפים, ומוסיפים למחבת. מוסיפים את היין והתבלינים.
משרים את חזה העוף במרינדה של סויה וג'ינג'ר ושום (אפשר גם רק בסויה).
מניחים על חזות העוף את המילוי, מגלגלים ותופסים עם שני קיסמים.
מזהיבים במחבת, מוציאים ומקררים.
עוטפים את חזות העוף המגולגלים בבצק פילאס, וצובטים למעלה כקישוט.
מושחים בביצה, ואופים עד שמשחים בלבד כרבע שעה (כי העוף למעשה כבר מוכן). בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0