המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את השעועית הירוקה הקפואה למיקרו ל-2 דקות שתהיה מוכנה ופריכה ואח"כ מסננים אותה מהמים.
חותכים את הגזר למקלות בעובי חצי ס"מ.
אם לא קונים את חזה העוף כבר פרוס לשניצלים, מנקים את חזה העוף ופורסים כל חצי ממנו ל-3 פרוסות. (סה"כ אמורים להיות 6 פרוסות דקות) משטחים את הנתחים בעזרת פטיש שניצלים. שיהיה רחב ודק - אבל לא דק מדי!
מערבבים את רסק העגבניות עם המלח, הפלפל השחור, אבקת השום והכמון.
מכינים קערה עם פרורי לחם.
מכינים תבנית לתנור (אפשר עם נייר אפיה, או תבנית חסינת חום משומנת קלות עם ספריי שמן).
פורסים נתח חזה עוף על קרש חיתוך - כשהקצה הרחב יותר כלפיכם ומורחים אותו בשכבה דקיקה של רסק עגבניות. מניחים על הקצה 3-4 שעועיות ו3-4 מקלות גזר.
מגלגלים בהדיקות את חזה העוף עד שהוא נסגר. תוקעים קיסם על הפתח ועד לצד השני.
מעבירים לקערת הפירורים ומצפים היטב מכל הכיוונים - ומעבירים לתבנית. חוזרים על הפעולות עד שנגמרים נתחי חזה העוף. מזליפים מעט שמן זית על כל חזה עוף ממולא.
מכניסים לתנור על 180 מעלות ל-25 דקות. זהו! מוכן!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0