שמים בצלחת נוספת את הקורנפלור, ומצפים את פיסות הבשר באבקה. משהים בצד לשעה.
שלב 3
0 דקות
מקפיצים את הירקות בשמן, מוסיפים כוסברה קצוצה ונבטים.
שלב 4
0 דקות
מערבבים בקערית 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 5 טיפות שמן שומשום, שלוש כפות רוטב סויה, מוסיפים לירקות ומביאים לבעבוע קל. מוציאים מהמחבת לכלי הגשה.
שלב 5
5 דקות
מטגנים את פיסות חזה העוף עד שהן מוכנות. מעבירים לכלי הגשה, ומפזרים מעליהן את הירקות והשקדים (ניתן להמיר באגוזי פקאן, מלך או קשיו. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם הרוטב.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
שמים בקערה את קוביות חזה העוף עם מעט רוטב סויה.
שלב 2
מתוך
5
שמים בצלחת נוספת את הקורנפלור, ומצפים את פיסות הבשר באבקה. משהים בצד לשעה.
שלב 3
מתוך
5
מקפיצים את הירקות בשמן, מוסיפים כוסברה קצוצה ונבטים.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים בקערית 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק, 5 טיפות שמן שומשום, שלוש כפות רוטב סויה, מוסיפים לירקות ומביאים לבעבוע קל. מוציאים מהמחבת לכלי הגשה.
שלב 5
מתוך
5
מטגנים את פיסות חזה העוף עד שהן מוכנות. מעבירים לכלי הגשה, ומפזרים מעליהן את הירקות והשקדים (ניתן להמיר באגוזי פקאן, מלך או קשיו. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם הרוטב.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0