המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את חזה העוף בחלמונים ובפירורי הלחם, ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כמה דקות בחום גבוה.
מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה. מוסיפים שום, פלפל ירוק וגמבה, ומטגנים מעט. מוסיפים את הפטריות ומאדים עד שהן מתכווצות, ומאבדות נוזלים. מוציאים את הירקות, ומניחים על השניצלים.
הכנת הרוטב: מוסיפים למחבת יין, מרק ותבלינים, מערבבים, ומביאים לרתיחה.
יוצקים את הרוטב שנוצר על השניצלים, הפלפלים והפטריות. מחזירים לתנור ל-20 דקות נוספות על חום בינוני. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0