המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את החילבה והמלח בקערה. מכסים במים כדי שתי אצבעות ומניחים ללילה.
למחרת שופכים את המים. מעבירים את החילבה הרטובה לבלנדר ומקציפים יחד עם הסחוג, תוך כדי תוספת הדרגתית של חצי כוס מים.
כשמתקבל רוטב ירוק וקצפי החילבה מוכנה. ניתן לשמור במקרר, עד יומיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0