המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
החיתוכיות מאימות להכנה בתבנית בגודל 20 על 30 ס"מ.
בקערה גדולה שמים ביצים וסוכר וטורפים היטב.
מוסיפים את שני סוגי הגבינה וטורפים עד שאין גושי גבינה.
מוסיפים את הפודינג נגיעות לימון וטורפים עד שמתקבלת בלילה חלקה.
מחממים תנור ל-170 מעלות ומניחים נייר אפייה בתוך התבנית.
טובלים את הפתיבר במעט מים או חלב ומניחים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
שופכים מעל את בלילת העוגה ומיישרים.
אופים במשך 45-40 דקות או עד שהשוליים יציבים והמרכז יציב אבל מעט רוטט.
מעבירים למקרר ל-4 שעות או למשך הלילה.
להכנת הקרם/קצפת - בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים שמנת מתוקה, פודינג וניל, אבקת סוכר ומשחת וניל ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
- חותכים את העוגה הקרה לקוביות ומזליפים מעליהן תלולית קצפת. שומרים במקרר עד להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 6