המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבצק - מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, סוכר, חמאה ווניל עד שייווצרו פירורים.
מוסיפים את החלמונים, אם הבצק לא מתאחד בקלות ניתן להוסיף 1/3 כוס מים קרים. מערבלים רק עד קבלת בצק.
מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשטחים אותו.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, כ-15 דקות.
להכנת הפירורים - מעבדים במיקסר את הקמח, הסוכר והחמאה לפירורים.
מורחים את התחתית האפויה בשכבה של ריבת תות שדה (בנדיבות).
מפזרים את הפירורים מעל ואופים עוד 15 דקות.
מצננים וחותכים לקוביות. מי שאוהב יכול לשים מעל גם אגוזי מלך קצוצים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0