המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החומרים היבשים.
מוסיפים את הביצים והשמן ומערבבים.
מוסיפים לאט לאט תוך כדי לישה את המים החמימים, עד שנוצר בצק רך וכמעט דביק.
ממשיכים ללוש במרץ עוד כ-2-3 דק'.
מכסים את הקערה בניילון ומגבת חמה.
מניחים לבצק להכפיל את נפחו.
לשים שוב במרץ כ-5 דקו' נוספות.
שוב מניחים לבצק להכפיל את נפחו.
מחלקים את הבצק ל-9 כדורים (אם רוצים חלות בינוניות) או ל-6 (אם רוצים חלות גדולות).
יוצרים מהבצק חלות (או לחמניות).
מניחים בתבנית עם ניר אפיה ומניחים לעוד התפחה.
בינתיים מחממים תנור לחום בינוני.
מברישים את החלות בחלמון מעורבב עם מעט מאד מים, זורים שומשום.
מכניסים לתנור.
אופים כ-20-25 דקות עד שהחלות משחימות היטב. .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0