המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת מיקסר מניחים את הביצה ומים ומתחילים ללוש עם וו לישה במהירות נמוכה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח ואחריו את הדבש.
ממשיכים ללוש כ-3 דקות לקבלת בצק.
מורידים למהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את השמן ואחריו את המלח.
ממשיכים ללוש כ-10 דקות נוספות.
מכסים במגבת ומתפיחים באזור חמים ולח כ-60 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מוציאים את האוויר ומעבירים למשטח עבודה מקומח.
מחלקים את הבצק ל-3 ויוצרים רצועות.
קולעים לצמה ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
מכסים במגבת ומתפיחים כ-45 דקות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מברישים בעדינות את החלה בביצה טרופה. מפזרים מעל שומשום, פרג או מלח גס.
אופים כ-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0