המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק למעט המלח. מערבבים בעזרת וו לישה, במהירות בינונית, כ- 5-7 דקות, עד לקבלת בצק חלק. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
מכסים את הקערה ונותנים לבצק לתפוח במקום חמים, עד שהוא מכפיל את נפחו (כשעה וחצי).
כשהבצק תפוח משמנים ידיים ומחלקים אותו לשניים.
מחלקים כל חצי ל- 3 חלקים ומגלגלים כל 1/3 לגליל חלק באורך של 50 ס"מ.
קולעים מהגלילים צמה, מקפידים להדק את 3 הרצועות בתחילת הצמה ובסופה.
מברישים את הבצק בביצה טרופה (ניתן לדלל את הביצה בכף מים), ומפזרים שומשום.
מעבירים בזהירות לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכסים במגבת, עד הכפלת הנפח.
אופים בחום של 170-180 מעלות כ- 40-30 דקות, עד שהחלות מזהיבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0