המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל החומרים, פרט לשומשום, מערבבים 10 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים.
עוטפים בניילון נצמד ועליו מגבת ומניחים להתפחה במקום חמים ל-90 דקות.
בשלב הבא מחלקים את הבצק ל-2 כדורים, כל כדור מתחלק ל-3 ליצירת הצמה.
מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ומשאירים לתפיחה נוספת של 45 דקות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות ואופים עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0