המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים במיקסר את כל חומרי הבצק במשך 6 דקות בעוצמה בינונית עד לתערובת אחידה וחלקה.
מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים כ-120 דקות.
משמנים מעט את הבצק בשמן ומחלקים אותו ל-2 חלקים.
מעצבים כל חלק ל-3 נקניקים אחידים, מחברים כל שלושה וקולעים צמות רפויות (כדי לתת לבצק להמשיך לתפוח ולגדול).
מעבירים את החלות לתבנית עם נייר אפיה, מכסים ומתפיחים בשנית עד 60 דקות.
מברישים את החלות בביצה טרופה וזורים את השומשום.
מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך 35 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0