המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת עמוקה ורחבה לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את חזה העוף, הטחול ואת תפוחי האדמה.
להוסיף את התבלינים ולאחר מכן להוסיף חצי כוס מים ולכסות.
לאחר צמצום המים ובישול תפוחי האדמה יש להוסיף את הביצים (כמו ביצת עין) לתבל במלח ובפלפל שחור, לכסות ולבשל עד שהמנה מוכנה והביצים עשויות לפי מידת העשייה הרצויה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0