המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבצק - שמים במיקסר את הקמח שמרים, סוכר, שמן, מלח, ביצה ומים.
לשים במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק.
מכסים ומתפיחים את הבצק במשך שעה.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לשני חלקים.
מרדדים כל חלק לעלה, מורחים פסטו ומפזרים מעל קשיו קצוץ.
מגלגלים לרולדה. חותכים במרכז וקולעים כמו קראנץ'.
מניחים להתפחה שוב חצי שעה.
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
אופים 25 דקות או עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הי, לא חסר שמן בבצק החלה? היא לא יבשה?
היי, תודה על תשומת הלב, יש צורך בשלוש כפות שמן. הוספנו למתכון. יום מקסים 🌸
כמה קמח 500 גרם או קילו
היי יורם, 500 גרם. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 2