המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבשר לקוביות ומטגנים בסיר גדול במעט שמן.
קוצצים את עלי הסלרי עם הגבעולים ואת הכוסברה לחתיכות קטנות מאוד, מוסיפים לסיר הבשר, מערבבים ומכסים למשך 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים מים ל3/4 גובה הסיר ומביאים לרתיחה, חותכים את תפו"א לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר, מוסיפים כפית מלח וכף רסק עגבניות ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי.
קוצצים את עלי הנענע ללא הגבעולים, כותשים על הנענע את שיני השום וסוחטים עליהם את הלימונים, מוסיפים את התערובת לסיר המרק.
מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0