המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את האיטריות לפי ההוראות, לסנן ולהניח בצד.
לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עם מעט שמן עד שמזהיב.
להוסיף את חלקי העוף ולפזר מלח ותבלינים. להפוך את העוף ולפזר שוב תבלינים ומלח.
לשים בסיר אטום ומשומן קלות מחצית מכמות האיטריות. מעל לסדר את חלקי העוף. לשפוך את הרוטב שנשאר בסיר (אם לא נשאר יותר מידי) ולהוסיף את המחצית השניה של העוף. מניחים נייר אפיה על הסיר ומעל את המכסה.
להניח את הסיר על הפלטה למשך הלילה או בתנור על מצב שבת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0