להוסיף את חלקי העוף ולפזר מלח ותבלינים. להפוך את העוף ולפזר שוב תבלינים ומלח.
שלב 4
0 דקות
לשים בסיר אטום ומשומן קלות מחצית מכמות האיטריות. מעל לסדר את חלקי העוף. לשפוך את הרוטב שנשאר בסיר (אם לא נשאר יותר מידי) ולהוסיף את המחצית השניה של העוף. מניחים נייר אפיה על הסיר ומעל את המכסה.
שלב 5
0 דקות
להניח את הסיר על הפלטה למשך הלילה או בתנור על מצב שבת.
שלב 1
מתוך
5
לבשל את האיטריות לפי ההוראות, לסנן ולהניח בצד.
שלב 2
מתוך
5
לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עם מעט שמן עד שמזהיב.
שלב 3
מתוך
5
להוסיף את חלקי העוף ולפזר מלח ותבלינים. להפוך את העוף ולפזר שוב תבלינים ומלח.
שלב 4
מתוך
5
לשים בסיר אטום ומשומן קלות מחצית מכמות האיטריות. מעל לסדר את חלקי העוף. לשפוך את הרוטב שנשאר בסיר (אם לא נשאר יותר מידי) ולהוסיף את המחצית השניה של העוף. מניחים נייר אפיה על הסיר ומעל את המכסה.
שלב 5
מתוך
5
להניח את הסיר על הפלטה למשך הלילה או בתנור על מצב שבת.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0