המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן בסיר את הבצל והבשר, עד להזהבה.
להוסיף את התבלינים, שעועית, גריסים ובשר.
להוסיף מים רותחים עד גובה הסיר.
לבשל כשעה וחצי.
להוסיף את תפוח אדמה ומעל את הקישקע, ולהניח על הפלטה עד שהנוזלים נספגים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0