המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר רחב שיכול להיכנס לתנור. מתבלים את שוקי העוף במלח ופלפל ומטגנים 10 דקות להשחמה מכל הצדדים. מוציאים מהסיר.
מוסיפים לסיר בצלים, גזר ושום ומטגנים 10 דקות עד שהבצלים מזהיבים.
מוסיפים פתיתים, תפוחי אדמה, שעועית מבושלת ותבלינים, מערבבים ומטגנים 3 דקות עד להזהבה.
מחזירים את השוקיים לסיר, יוצקים מרק או מים ומביאים לרתיחה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים את הסיר המבעבע לתנור עם כיסוי ואופים 90 דקות.
מסירים את הכיסוי ואופים עוד 30 דקות להשחמה. *ניתן להמיר את השעועית הלבנה ב-1/2 1 כוסות גרגירי חומוס מושרה לילה ומבושל לריכוך ואת הראס אל חנות בבהרט. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0