המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לסדר את חצאי תפוחי האדמה בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
לערבב את השמן עם אבקות המרק ולשפוך על התפוחי האדמה באופן שווה.
לכסות בנייר כסף, להכניס לתנור בחום 180 מעלות 50 דקות.
להוריד את את הנייר ולהמשיך לאפות כ- 15 דקות נוספות, עד שתפוחי האדמה ישחימו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0