מערבבים היטב את כל חומרי הבלילה עד שמתקבלת תערובת סמיכה ללא גושים.
שלב 2
0 דקות
שוטפים את החצילים, נפטרים מהעוקצים וחותכים למלבנים בגודל אצבע.
שלב 3
0 דקות
מחממים את השמן בווק או בסיר עמוק. מניחים את הקערה עם הבלילה ליד הסיר.
שלב 4
0 דקות
כשהשמן חם מאוד, טובלים את אצבעות החצילים בבלילה (זה בסדר אם הן לא מתכסות לגמרי, והחלק שאוחזים בו את החציל נותר גלוי) ומשליכים לשמן. מטגנים עד להזהבה יפה. אם יש צורך, הופכים בכף לטיגון מושלם. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג וממשיכים לתגן את יתר אצבעות החציל.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לצלחות הגשה ויוצקים מעל כל מנה אישית ארבע-חמש כפות של רוטב צ'ילי. מגישים עם רבע לימון ליד.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים היטב את כל חומרי הבלילה עד שמתקבלת תערובת סמיכה ללא גושים.
שלב 2
מתוך
5
שוטפים את החצילים, נפטרים מהעוקצים וחותכים למלבנים בגודל אצבע.
שלב 3
מתוך
5
מחממים את השמן בווק או בסיר עמוק. מניחים את הקערה עם הבלילה ליד הסיר.
שלב 4
מתוך
5
כשהשמן חם מאוד, טובלים את אצבעות החצילים בבלילה (זה בסדר אם הן לא מתכסות לגמרי, והחלק שאוחזים בו את החציל נותר גלוי) ומשליכים לשמן. מטגנים עד להזהבה יפה. אם יש צורך, הופכים בכף לטיגון מושלם. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג וממשיכים לתגן את יתר אצבעות החציל.
שלב 5
מתוך
5
מעבירים לצלחות הגשה ויוצקים מעל כל מנה אישית ארבע-חמש כפות של רוטב צ'ילי. מגישים עם רבע לימון ליד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0