המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל חומרי הבלילה עד שמתקבלת תערובת סמיכה ללא גושים.
שוטפים את החצילים, נפטרים מהעוקצים וחותכים למלבנים בגודל אצבע.
מחממים את השמן בווק או בסיר עמוק. מניחים את הקערה עם הבלילה ליד הסיר.
כשהשמן חם מאוד, טובלים את אצבעות החצילים בבלילה (זה בסדר אם הן לא מתכסות לגמרי, והחלק שאוחזים בו את החציל נותר גלוי) ומשליכים לשמן. מטגנים עד להזהבה יפה. אם יש צורך, הופכים בכף לטיגון מושלם. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג וממשיכים לתגן את יתר אצבעות החציל.
מעבירים לצלחות הגשה ויוצקים מעל כל מנה אישית ארבע-חמש כפות של רוטב צ'ילי. מגישים עם רבע לימון ליד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0