המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הבצק למעט הגבינות ולשים 10-15 דקות עד לקבלת בצק רך.
מניחים את הבצק בקערה מעט משומנת ומתפיחים שעה וחצי - שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לשים שוב את הבצק ושמים אותו בצד ל10 דקות.
מחלקים לעיגולים ומרדדים.
שמים במרכז הבצק כף וחצי מהמילוי ומקפלים בצורת סירה - מרימים משני הקצוות ומהדקים בצדדים.
מניחים להתפחה נוספת.
אופים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות עד להזהבה.
מיד לאחר שמוציאים מהתנור מברישים בחמאה את המאפים.
*ניתן להמיר 30 גרם חמאה רכה ב-4 כפות שמן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0