המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את השקדים במים רותחים כ-15 דקות ומסירים את הקליפה. מייבשים.
טוחנים יחד במטחנת בשר את השקדים, אגוזי מלך, צימוקים ותמרים.
עד לשלב זה, אפשר להכין מראש ולשמור במקרר.
כשעה לפני ההגשה, מקלפים את התפוח מרסקים בפומפייה דקה. מרסקים את הבננה בעזרת מזלג. מוסיפים מחצית מכמות עיסת השקדים, את היין והתבלינים, ומערבבים היטב.
את המחצית השנייה של עיסת השקדים שומרים במקרר לחג השני, או מכינים לילדים כדורים קטנים וטעימים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0