המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את הדגים, ומשרים אותם במשך 20 דקות במיץ הלימון משומר (להוצאת הריח).
מחממים בסיר נמוך (סוטאז') את השמן, ומטגנים בו את הפלפל האדום והפלפל החריף, עד להתרככות והשחמה.
מוסיפים לסיר את שיני השום, ומטגנים במשך דקה נוספת.
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבנייה המגורדת, ומערבבים.
מוסיפים כחצי כוס מים לדילול הרוטב.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים את הרוטב, מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש.
נותנים לרוטב להתבשל במשך 20-30 דקות על אש נמוכה.
לאחר שהרוטב מבושל, מוסיפים את הדגים כשצד העור של הדג כלפי מטה, משקיעים אותם בסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0