המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בסיר מעט שמן ומטגנים את הבצל והשום עד להשחמה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שנגמרים הנוזלים.
מוסיפים את רסק העבניות ומעט מים בכדי לדלל את הרוטב.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הטונה המסוננת מבלי לרסק אותה.
מבשלים על אש קטנה כחמש דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0